Regler i Köpesforumet

Köpes Annonser
Locked
Message
Author
User avatar
Erol
Moderator
Posts: 4328
Joined: 2005-12-20 14:11:36
Bilmodell: 951 Snart körbar
Årsmodell: 1986
Location: Eskilstuna
Contact:

Regler i Köpesforumet

#1 Post by Erol »

För att vi skall få ett bra och fungerande forum för annonser så bör dessa regler följas vid annonsering.
Följs inte reglerna kommer moderatorer säga till och om ingen ändring görs kan annonser komma att tas bort.

Köp/Säljes-regler

§ 1 - Skriv en tydlig rubrik/topic så att man vet vad annonsen avser.

§ 2 - Beskriv objektet så tydligt som möjligt i annonsen (tex Färg, Ålder, Modell, osv). Tänk er in i vad som är intressant eller kanske rent av avgörande för den som tittar på annonsen att veta. (Vad vill annonsintressenten veta?).

§ 3 - I annonsen skall framgå var (geografiskt) objektet för försäljningen finns.

§ 4 - Skriv gärna om objektet går att skicka eller inte (eller om du är beredd eller inte på att skicka eller ta emot objekt via någon fraktfirma). Vem som skall stå för frakten osv.

§ 5 - Skriv hur du vill bli kontaktad (telefon, per pm, per mail eller på annat sätt).

§ 6 - Ange helst ett pris eller vad du tänkt dig för affär för det du annonserar om. Tänk på att "Pris: BUD" kan vara svårt för köparen att resonera om vad som är ett rimligt bud, särskilt om han/hon inte vet speciellt mycket om just detta objekt. Och vad är ett "Skambud"?

§ 7 - Att ha flera annonser med samma objekt är inte tillåtet.

§ 8 - Annonsering av stulna objekt är absolut förbjudet.

§ 9 - Annonsering av saker som strider mot svensk lag är förbjudet. Annonser som ligger i den sk. gråzonen har moderator tolkanderätten till hur annonsen ska bedömas och rätt att vidta lämpliga åtgärder mot.

§ 10 - Tänk på att lägga annonsen i rätt annonsforum. En annons som är lagd i fel avdelning flyttas självklart till rätt forumsdel av moderator om denna ser att en annons ligger i fel forumsdel.

§ 11 - Annonser endast innehållande länk till annan annonssida är ej tillåtna. En beskrivning av objektet samt ort skall ALLTID anges enligt §2 och §3.

§ 12 - Bumpning eller Upp:a annonser är endast tillåtet tidigast 7 dagar efter senaste inlägget i tråden, om en användare bortser från denna regel riskerar denne att få sin annons borttagen.


Lycka till med era affärer!
-Siktar på 450 hk-
Honat och modifierat block, vevstakar/kolvar balanserade, planad topp 8,9-1, mirafrästa säten/ventiler, portade kanaler - ökat flöde 11% på inlopp, 9r kamaxel, hårdare ventilfjädrar, Garret GT3271, lättat svänghjul med 60-2 trigger, SPEC 3 hybridkoppling med aluminiumtryckplatta, Nira i3+, separata tändspolar. 1200 cc spridare, 044 pump, 8mm bränsleledning samt E85.

Min biltråd: http://www.944sverige.com/forum/viewtopic.php?t=6600

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users