Page 1 of 1

944sverige på Facebook

Posted: 2013-02-19 00:13:50
by Erol
INFO OM 944SVERIGE PÅ FACEBOOK!

Ny sida!
Några av oss har tidigare använt oss av gruppen 944sverige på facebook. Denna grupp kommer vi inte att använda framöver, från och med nu används sidan: https://www.facebook.com/944sverigecom" onclick="window.open(this.href);return false;

Varför byta?
Då funktionerna på "Grupp" och "Sida" skiljer sig på Facebook, har vi nu startat en officiell sida som ersätter den gamla inofficiella gruppen. Detta för att på sikt kunna länka Facebook med hemsidan.

Kommer denna sida ersätta forumet?
Facebooksidan är inte tänkt att på något sätt ersätta eller konkurrera med forumet utan mer för att promota och att vara ett komplement, där kommer vi bland annat lägga upp driftinformation om sidan är nere av någon anledning eller lägga upp evenemang som har stark anknytning till 944sverige.

Självklart finns möjligheten att lägga upp bilder från olika event och på sin bil samt bekanta sig lite mer med medlemmarna på forumet och lära känna personerna bakom alla Alias. Men tanken är att diskussioner angående Porsche 924/944/968 skall hållas på forumet för att alla lättare skall kunna ta del av dessa samt att informationen i efterhand är sökbar.

Kan man diskutera 944/944/968 på Facbooksidan?
Vi vill helst att alla bilrelaterade frågor (i synnerhet teknikfrågor) avhandlas på forumet, kortare frågor av mindre komplicerad art kan vara ok t.ex. "Vet någon bultdelningen på en 968" eller "Vart hittar jag färgkoden på en 924". Självklart är det okej att be om hjälp om man är strandsatt/fått haveri och behöver akut hjälp längs vägen, då kan det säkert gå fortare att få svar via Facebook. Carspottinginlägg med eller utan bild är helt ok.

Självklart förväntar vi oss samma goda ton på Facebook som här på forumet!

Image
Klicka på bilden för att komma till vår nya Facebooksida!

Väl mött på den nya sidan!


Mvh
Jon aka. Erol

Re: 944sverige på Facebook

Posted: 2013-02-19 00:15:28
by Erol
Det är frivilligt att tala om vem man är på forumet respektive Facebook. För de som vill går det bra att göra ett inlägg här i tråden, med forumalias och namn på Facebook, så kommer någon moderator lägga till dig i listan och sedan radera ditt inlägg.

Lista på forumalias och användare på Facebook i alfabetisk ordning:


Forumalias
Bergodalvana - Mattias Kiel
Bubby - Christer Burell
Emm -Mikael Sköldeborn
Erol - Jon Spetz
Kaktusagenten - Patric widerström
Lilja - Kristoffer Lilja
Marcus Johansson - Makkanftw
Maxx - Michael Sjösgärd
Robinkjellstedt - Robin Kjellstedt
Thesaint - Andreas Wallin

Namn på Facebook
Andreas Wallin - Thesaint
Christer Burell - Bubby
Jon Spetz - Erol
Kristoffer Lilja - Lilja
Makkanftw - Marcus Johansson
Mattias Kiel - Bergodalvana
Michael Sjösgärd - Maxx
Mikael Sköldeborn - Emm
Patric widerström - kaktusagenten
Robin Kjellstedt -Robinkjellstedt

Re: 944sverige på Facebook

Posted: 2013-02-19 13:12:26
by patand
Splittade ut en diskussion som om integrationen med Facebook hit: forum/viewtopic.php?f=13&t=27437" onclick="window.open(this.href);return false;